Drinkar på E

Verra's Nevada Stamtavla

Verra's Double Bubble Stamtavla

Drinkar på E Stamtavla

Födda 2018-11-13 Antal 4 honor.Färger: Black (ba) och mink (mi).Teckningar/Varianter Variegated (var), european berkshire (eubk), capped (ca) & irish (ir). Dumbo (du). Pedal (Verra’s Nevada) är sonens favorit och de hittar på mycket bus ihop om dagarna och sover sött ihop om kvällarna. Genom go och väldigt social, vill vara med på allt och är inte det minsta tveksam eller rädd för att pröva på nytt. I flocken är han högt uppsatt men inte dominant. Tydligt kroppsspråk. Även om han är lugnet själv är han inte lat eller slö utan pigg och alltid redo för äventyr. Trots sin ålder kan han emellanåt busa riktigt ordentligt både med människor och sina flock-kompisar.Bubblan (Verra’s Double Bubble) är en tjej med väldigt starka åsikter. Hon tycker aldrig att min möblering i buren är bra utan möblerar alltid om, lägger jag in en mysig fleecefilt i en sputnik hamnar den ganska omgående i toalådan eller så täcker den färskmaten. Utanför buren har hon många egna idéer om hur saker å ting ska vara, alla strumpor ska ligga under soffan, mattan passar inte på köksgolvet utan den skulle ligga bättre i buren enligt henne. Hon är social och är gärna med på det mesta men såklart bara när hon vill.
Föräldrarna har såklart aldrig varit sjuka eller visat minsta tecken på dominans. Båda fungerar bra i flock och vid intron av både äldre och yngre.
♀ Eyes Wide Shut (mi eubk) - Såld till Erica Öjdefors♀ Each Peach (ba var du) - Stannar♀ Enchantress (ba ca du) - Såld till Erica Öjdefors♀ Evergreen (ba ir du) - Stannar

Pga tekniska problem så har i princip alla bilder på kullen försvunnit :(