Omplacering


Att omplacera ett djur gör dig inte till en dålig djurägare eller djurvän.Snarare tvärtom. Inser du att tiden inte finns, att djuret inte trivs eller vad det nu kan vara så är det bättre att hitta ett nytt hem åt djuret.Med det menar jag inte att djur är slit och släng varor.
Vi har i många år hjälpt till att omplacera djur och tycker det är en givande hobby. Allt ifrån små dvärghamstrar till hundar tar vi emot men vi säger nej till katter då vårt boende inte är lämpligt för dessa fina djur. Vill ni omplacera ett djur via oss så lämnas det här. Vi kan oftast inte hämta.Med djuret lämnas även alla eventuella papper och mat för minst en veckas tid för att djuret ska slippa problem med magen pga hastiga foderbyten.Ni får väldigt gärna skicka med bur och andra tillbehör också. Allt som ni inte har användning för tar vi tacksamt emot, här kommer det allra mesta förr eller senare till användning.
Kontakt med det nya hemmetEftersom vi har haft lite problem med att de nya ägarna slutar höra av sig till de tidigare ägarna så har vi bestämt oss för att vi inte ger några garantier kring vidare kontakt. Så länge djuren befinner sig här hos oss så kan vi absolut uppdatera om hur de har det men när djuret är omplacerat så är det upp till de nya ägarna om de vill uppdatera de tidigare eller ej. Vill de tidigare ägarna så ger vi absolut ut deras kontaktuppgifter till de nya ägarna. Vi kommer att berätta för det tidigare hemmet när djuret har flyttat och hur det kommer att bo mm.
Vill du adoptera/köpa en omplacering?Vi har lika höga krav på köparna till omplaceringar som till våra råttbebisar.Ni ska vara intresserade, pålästa och förberedda.
Djur vi har för omplacering kommer att visas på vår facebooksida Verra's Råttor.När ett djur dyker upp för omplacering kan ni anmäla intresse direkt där. Råttor som omplaceras läggs även ut i vår kögrupp och är ni intresserade av att stå på kölistan för omplaceringar så finns det som alternativ i intresseanmälan -formuläret som ni hittar här: https://forms.gle/4UG9BVhhffDmYUdJ7

Vill du omplacera ett djur via oss? Maila till info(a)verra.se eller skicka ett PM via FB sidan.Obs! Var ärliga när ni beskriver djuren, vi har möjlighet att ta emot djur med speciella behov också nämligen, men sånt är bra om vi får veta i förväg så att vi hinner planera och förbereda.