Fransk Mat

Verra's Råttatouille Stamtavla

Verra's Ceres Stamtavla

Fransk Mat stamtavla

Födda 2019-02-16 Antal 6st, 3 hanar och 3 honor.Färger: Black (ba).Teckningar/Varianter Variegated (var), american berkshire (bk), capped (ca). Dumbo (du). Velveteen (vv), Rex (x).
Verra's Råttatouille är väldigt mjuk och trevlig att hantera. Social och vill gärna vara med på det mesta men har nu med åren blivit en herre som föredrar lite lugnare aktiviteter som att slappa framför en film på soffan, finns det en skål med snacks i närheten kan han däremot vara väldigt snabb. Har varit frisk och pigg, klarat intron med både äldre och yngre utan anmärkning och är en trygg och lugn kompis i flocken. Var ca 2 år när han blev pappa till 'Franska kullarna'. Vikt 630g.Verra's Ceres är en himla go och gullig tjej. Inte lika aktiv som en typisk hona utan mer lugn och föredrar gos framför bus. Att ligga raklång över en nacke är en favoritsyssla. Både med råttor och sina människor så är hon omtänksam och omsorgsfull, putsar och pussar och är mån om att alla ska ha det bra. Bäddar väldigt ofta ner sina flockkompisar med papper och fleece och hämtar mat åt de äldre. Självklart frisk som en nötkärna. Väger ca 340g.
♂ Escargot (ba var vv) - Stannar ♂ Brioche (ba var vv) - Såld till Karolin♂ Macaron (ba var du vv) - Såld till Cecilia
♀ Quenell (ba ambk du vv) - Stannar♀ Gnocchi (ba ca) - Såld till Maria L♀ Chevré (ba ca x) - Såld till Alex & Ulrika Holm

Escargot

Brioche

Macaron

Quenell

Gnocchi

Chevré