Pax

Verra's Pax Stamtavla

Verra's The Tailor of Gloucester Stamtavla

Födda 2017-08-13 Antal 8st. 5 hanar och 3 honor.Färger Agouti (ag), black (ba), beige (be) och fawn (fa).Teckningar/Varianter Variegated (var), european berkshire (eubk). Dumbo (du).
Pax (Verra’s Pax) är väldigt social både med människor och andra råttor. Han är vaken och alert, håller koll på vad som händer i hans omgivning och han är inte sen med att utforska nya saker. Naturligtvis helst frisk. Väger ca 645g. Bland Pax syskon så har en hona drabbats av juvertumör, någon rosslar, en är osocial och en hade en rätt tuff hormonsväng vid 8 månader som efter några veckor gav sig och efter det har han skött sig bra.Tailor (Verra’s The Tailor of Gloucester) är en trevlig tjej som är lagom aktiv och väldigt kelen. Att sitta på axeln, ligga i nacken, tröjan, knät eller liknande är favoritsysslan. Hon är nyfiken och hälsar fint på alla men är inte den som kastar sig på någon hon inte känner och hon är lite obekväm med att hanteras av främmande även om hon såklart ställer upp på det. Har aldrig varit sjuk. Vikt ca 340g. Bakom Tailor finns det två fall av juvertumörer på äldre individer (över 1 år och 10 mån då de kom). 2 av hennes syskon beskrivs som försiktiga men inte rädda.
♂ Gasten (ba) - Stannar♂ Näcken (ba eubk) - Såld till Carola Gustafsson Hegonius♂ Grimmen (ag var) - Såld till Carola Gustafsson Hegonius♂ Vitormen (ag ambk) - Såld till Frida Hägglund♂ Bjäran (be var) - Såld till Frida Hägglund
♀ Mylingen (ag var) - Såld till Ella Gordin♀ Pestan (fa ambk) - Stannar♀ Maran (be du) - Såld till Ella Gordin

Gasten

Näcken

Grimmen

Vitormen

Bjäran

Mylingen

Pestan

Maran