Rhea's Kull

Simba Stamtavla

Rhea's Kull Stamtavla

Födda 2020-12-03 Antal 6st, 2 hanar och 4 honor.Färger: Black (ba) och chocolate (cc).Teckningar/Varianter European berkshire (eubk) och irish (ir). Dumbo (du).
Simba (Verra’s Simba) är en lagom stor kille med sina 610g. Han är fortfarande aktiv och gillar att busa och utforska. Väldigt snäll och omhändertagande i flocken där han har en mellan-hög plats som han inte verkar ifrågasätta så mycket utan verkar nöjd med. Det har aldrig varit problem vid introduktioner av yngre eller äldre råttor. Har inte alltid tid/lust att vara social med människor men efter lite lek och utforskande kommer han nästan alltid och kryper upp i knät på en, ibland vill han bli gosad med och ibland inte. Självklart har han aldrig varit sjuk.Rhea (Verra’s Rhea) är en rolig och lättsam tjej med en lagom energinivå. Hon gillar att busa och utforska men älskar också gos och att få sitta i nacken/på axeln och spana när man dammsuger eller moppar tex. Hon kommer ofta och kryper in under handen för att gosa, vilket alltid leder till bus efter en stund. I flocken verkar hon trivas bra med en medelhög position och är väldigt ordningsam. Introduktioner har gått felfritt med både äldre och yngre. Har självklart varit frisk hela livet. Väger ca 340g.
♂ Zeus (ba eubk du) - Fodervärd Frida Rangbäck♂ Hades (ba ir du) - Fodervärd Frida Rangbäck
♀ Hestia (cc ir du) - Såld till Jennifer Sevallius♀ Demeter (ba) - Såld till Laide (&Harry)♀ Poseidon (ba ir) - Såld till Jennifer Sevallius♀ Hera (ba eubk du) - Stannar

Zeus

Hades

Hestia

Demeter

Poseidon

Hera

Rhea och bebisar