Rymdsonder

Verra's Madagaskar Stamtavla

Fnyff's Helgamine Stamtavla

Rymdsonder stamtavla

Födda 2017-01-19 Antal 11st. 6 hanar och 5 honor.Färger Svart (ba), Siamese (sm), Russian Blue (rbl)Teckningar/Varianter Irish (ir), dumbo (du)
Pappa Madagaskar är född här hos oss och är en högt älskad familjemedlem. Han är väldigt social och vill alltid vara med oavsett om det innebär att slappa på någons bröst framför tv:n eller sno legobitar från sonen när han bygger. Madagaskar tycker det är okej med främmande människor men är som mest avslappnad kring de han känner. I flocken har Madagaskar länge haft en hög position och det fungerar jättebra. Han är väldigt tydlig i sitt kroppsspråk, lugn och tålmodig.
Mamma Helga heter egentligen Fnyff’s Helgamine och är en dansk import. När hon som liten kom hit till Sverige så bodde hon först hos Lyckan’s Råttor. Som tur var så fick hon flytta hit till oss och det är vi väldigt glada för eftersom Helga är en helt fantastisk tjej på alla sätt och vis och vi stormtrivs ihop med henne.Helga är snäll, omtänksam och mjuk. Hon är väldigt social och gillar att pussa och putsa på alla, oavsett om det är en helt främmande människa eller en hund ;)
♂ Galileo (b-e sp sm) - Såld till Eva Baggström♂ New Horizons (b-e sp sm du) - Stannar♂ Kosmos (b-e sp sm du) - Såld till Hanna My Falk♂ Deep Impact (sp sm du) - Såld till Eva Baggström♂ Stardust (ba ir du) - Såld till Hanna My Falk♂ Sputnik (ba ir du) - Såld till Johanna Onselius
♀ Curiosity (b-e sp sm du) - Fodervärd Madde♀ Vega (b-e sp sm du) - Såld till Emy Saetre♀ Clementine (b-e sp sm) - Såld till Emilia Lindgren♀ Nozomi (rbl) - Såld till Linda Enquist♀ Venera (ba - Såld till Victoria Melin

Galileo

New Horizons

Kosmos

Deep Impact

Stardust

Sputnik

Curiosity

Vega

Clementine

Nozomi

Venera