Star Wars

Verra's Kanelbulle  Stamtavla

Vaddis Mimosa  Stamtavla

Födda 2023-05-18 Antal 13stFärger: Black (ba), mink (mi) och champagne (ch).Teckningar/Varianter Variegated (var) irish (ir), capped (ca) och american berkshire (ambk). Dumbo (du).
Bullen (Verra’s Kanelbulle) är en trevlig kille med mycket egen vilja. Han kan tolkas som lite egoistisk eftersom han gör precis som han vill. Vissa dagar innebär det att han drar in händerna i buren för att han vill ha gos och andra dagar innebär det att man bara är i vägen för hans planer på att utforska världen och då kan man bli helt ignorerad. Han är lätt att hantera och allra oftast mjuk och avslappnad vid lyft. Har såklart aldrig varit sjuk och är en mycket uppskattad och trygg flock-kompis som funkar utmärkt vid intron av både unga och vuxna.

Fivel (Vaddis Mimosa) är i mina ögon en perfekt hona. Alltid pigg och glad. Vill alltid vara med trots att hon är en upptäckare som är överallt och ingenstans, högt och lågt. Med jämna mellanrum så kommer hon alltid för att kolla läget och om man råkar prassla med en påse eller skaka burken med pumpakärnor så är hon där direkt. Social både mot andra råttor och alla människor. Fungerar utmärkt vid alla intron. Har aldrig varit sjuk. Alltid mjuk och lätt att hantera, fint häng.

Förväntningar
Vi tänker att den här kombinationen kommer resultera i självsäkra, mjuka och sociala ungar med lagom aktivitetsnivå.
Utseendemässigt kan det bli lite vad som helst så det ligger mycket olika färger bakom föräldrarna. Vi tror mest black variegated men hoppas att det dyker upp russian blue och blue. Mink kan dyka upp och det blir säkert en del överraskningar. Dumbo och dumbobärare.
♂  Darth Vader (ba ir du)  - Stannar♂  Han Solo (mi ca)  - Såld till Svetlana♂  Yoda (ba ca)  - Såld till Evelina♂  Luke Skywalker (ch)  - Såld till Svetlana♂  Chewbacca (mi ambk)  - Stannar♂  Din Djarin (mi var du)  - Såld till Helena 
♀  Ahsoka Tano (ba ambk du)  - Såld till Ulrika♀  Leia Organa (Ba ir du)  - Såld till Frida♀  Padmé Amidala (ba ambk du)  - Såld till Ulrika
♀  Rey (ba ca du)  - Såld till Ulrika
♀  Jyn Erso (mi ca  - Såld till Ulrika♀  Rose Tico (ch du)  - Såld till Frida
♀  Bo Katan Kryze (mi ambk)  - Stannar

Darth Vader

Han Solo

Yoda

Luke Skywalker

Chewbacca

Din Djarin

Ahsoka Tano

Leia Organa

Padmé Amidala

Rey

Jyn Erso

Rose Tico

Bo Katan Kryze