Zelda

(karaktärer)

"Olle"  Stamtavla

Zelda (karaktärer) Stamtavla

Födda 2023-05-18 Antal 9st
Färger: Black (ba), siamese (sm) och champagne (ch).
Teckningar/Varianter Variegated (var), american berkshire (ambk) och capped (ca). Dumbo (du).
Olle (Verra’s Mors Lilla Olle) är en speciell råtta på alla sätt. Han började livet som en pajas som älskade uppmärksamhet och bus med fingrar och kompisar. När han var ca 6 månader så dog två äldre flock-kompisar och det tog väldigt hårt på Olle som inte längre ville leka och busa, han blev mer stillsam och osocial. Med tiden har han blivit mer och mer som den tokiga mjukisen han alltid varit. Han är högt uppsatt i flocken och sköter det perfekt. Han är go och glad, social på sina egna villkor men alltid snäll och lätthanterad. Olle är väldigt liten med sina dryga 480g.
Lo (Starlight's Lynette) har utvecklats till en stjärna! Som ung drev hennes energi både oss och flocken till vansinne. Hon var överallt och ingenstans, gnagde sönder inredning och lät inte flock-kompisarna vara ifred en sekund. Sen kom Fivel (Vaddis Mimosa) in i våra liv, någon med samma energinivå som Lo. Perfect match.
Trots sin energinivå har Lo alltid varit en väldigt snäll och go råtta. Otroligt mjuk och lätthanterad med fint häng som älskar och älskas utav alla.

Förväntningar
Vi förväntar oss lättlärda och alerta ungar som passar bra för mer aktivitet, agility tex. Sociala, mjuka och lätthanterade.
Bakom Lo så finns det flera fall av hypofystumörer i nära släkt, osäkert på om det är genetiskt eller ej men vi har såklart funderat många gånger extra och kommit fram till att Lo har väldigt många fina egenskaper så det är värt att chansa. Därför har vi valt Olle som pappa, bakom honom finns det inga hypofystumörer och väldigt lite annat i sjukdomsväg.
♂  Link (sm var du)  - Såld till Evelina J♂  Tingle (ch du)  - Såld till Evelina J♂  Beedle (ba var du)  - Stannar♂  Dampé (ba var du)  - Såld till Svetlana♂  Ganon (ba ambk du)  - Såld till Helena 
♀  Zelda (sm var du)  - Såld till Mathilda♀  Mipha (sm ambk du)  - Stannar♀  Malon (ch ca du)  - Såld till Mathilda
♀  Nabooru (ba ca du)  - Såld till Jessica R

Link

Tingle

Beedle

Dampé

Ganon

Zelda

Mipha

Malon

Nabooru